De ponys

 

Dit is Nielson! Nielson is geboren op 2 juni 2019. Nielson is de grootste van het stel. Hij heeft een rustig karakter en gaat graag met je op pad. Nielson is ongeveer 105 cm groot. 


Dit is Bandit! Bandit is geboren op 21 april 2009. Bandit is de kleinste van het stel. Bandit vindt het leuk om met de kleinere ruitertjes een rondje te wandelen. Bandit is ongeveer 82 cm. groot. 


Dit is Boef! Boef is geboren op 12 mei 2015. Boef is de baas van de kudde. Hij doet zijn naam eer aan op de wei. Hij wil wel eens ontsnappen. Boef vindt het heerlijk om met de ruiter naar het strand te gaan. Ook draven doet hij graag. Boef is ongeveer 95 cm groot. 


Dit is Nelis! Nelis is geboren op 14 juni 2019. Nelis vindt het leuk om aandacht te krijgen en gaat graag mee op pad. Nelis vindt het leuk om naar strand te gaan en hij vindt het leuk om te draven. Nelis is ongeveer 95 cm. groot. 


Dit is Pino! Pino is geboren op 2 mei 2020. Pino is de jongste pony van het stel. Pino vindt het leuk om samen met een andere pony mee te gaan. Alleen vindt hij het nog een beetje spannend. Pino is ongeveer 90 cm. groot. 


Dit is Max! Max is geboren op 17 mei 2013. Max is een echte kindervriend en gaat graag met de kinderen op pad. Max is ongeveer 95 cm. groot. 


Maak jouw eigen website met JouwWeb