Verhuur van shetlanders

Mp Allround Horses heeft 6 shetlanders van verschillende grote. De shetlanders kunnen gehuurd worden voor een ritje. De volwassene loopt met de pony en het kind zit erop. Ponyrijden is mogelijk voor kinderen met een maximale lengte van 1,40 m. Speciaal voor de kleinere kinderen zijn er pony's waarbij de ruiter maximaal een lengte van 1 m. mag hebben. Daarnaast hanteren wij een maximaal gewicht van 30 kg.

Van 1 mei tot 15 september worden er wekelijks strandritten onder begeleiding georganiseerd. Deze ritten starten om 9 uur in de ochtend en duren ongeveer 1 uur. Van 15 september tot 1 mei is het mogelijk om zelf het strand op te gaan met de pony. 

Ponyrijden is mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 11:00 uur en 17:30 uur. Van 1 mei tot 15 september. Buiten deze data kijken welke tijd het beste uitkomt. 

Naast het ponyrijden is er de mogelijkheid om de pony's te huren voor een kinderfeestje of voor andere evenementen. Het is mogelijk om de pony's op een andere locatie te laten komen. Vraag naar de mogelijkheden!


Maak jouw eigen website met JouwWeb